polaganje za mlađe članove
Održano polaganje za mlađe članove
25. jula 2016.
Nastavljen zajednički rad sa TK Banjica
31. oktobra 2016.

Zajednički trening sa TK Banjica

U sklopu priprema za predstojeća takmičenja, u petak 07.10.2016. godine, održan je zajednički trening dečije sekcije našeg kluba i odgovarajuće sekcije Tekvondo kluba Banjica.

Naši najmlađi takmičari: Đurđa Savić, Anđela Šare, Tamara Katarić i Katarina Radivojević, predvođeni glavnim trenerom našeg kluba Željkom Katarićem, koji je vodio kompletan trening, imali su priliku da kroz zajednički rad i sparinge odmere snage sa vršnjacima, a sve u cilju sticanja iskustva neophodnog za dalji napredak.

Trening je održan u prostorijama Tekvondo kluba Banjica i protekao je u odličnoj atmosferi i lepom druženju, a treneri oba kluba, Željko Katarić i Nebojša Rakić, složili su se da je ovakav rad obostrano koristan i da će u budućnosti zajednički treninzi biti organizovani redovno.

Ovim putem, zahvaljujemo se Nebojši Rakiću i Tekvondo klubu Banjica na gostoprimstvu i lepom druženju, u nadi da ćemo uskoro imati priliku da ih ugostimo u našim prostorijama.

TK „Crvena Zvezda“


Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Ceo album (50+ fotografija)

Ostavite odgovor