полагање за млађе чланове
Одржано полагање за млађе чланове
25. јула 2016.
Настављен заједнички рад са ТК Бањица
31. октобра 2016.

Заједнички тренинг са ТК Бањица

У склопу припрема за предстојећа такмичења, у петак 07.10.2016. године, одржан је заједнички тренинг дечије секције нашег клуба и одговарајуће секције Теквондо клуба Бањица.

Наши најмлађи такмичари: Ђурђа Савић, Анђела Шаре, Тамара Катарић и Катарина Радивојевић, предвођени главним тренером нашег клуба Жељком Катарићем, који је водио комплетан тренинг, имали су прилику да кроз заједнички рад и спаринге одмере снаге са вршњацима, а све у циљу стицања искуства неопходног за даљи напредак.

Тренинг је одржан у просторијама Теквондо клуба Бањица и протекао је у одличној атмосфери и лепом дружењу, а тренери оба клуба, Жељко Катарић и Небојша Ракић, сложили су се да је овакав рад обострано користан и да ће у будућности заједнички тренинзи бити организовани редовно.

Овим путем, захваљујемо се Небојши Ракићу и Теквондо клубу Бањица на гостопримству и лепом дружењу, у нади да ћемо ускоро имати прилику да их угостимо у нашим просторијама.

ТК „Црвена Звезда“


Access Token not set. You can generate Access Tokens for your Page or Profile on fb.srizon.com. After generating the access token, insert it on the backend

Цео албум (50+ фотографија)

Оставите одговор